8-jun Nagele 1-Luttelgeest 1  4-5
15-juni Nagele 2-Nagele 1  4-6
22-jun Nagele 1-Urk 2  1-7

18 Juni Nagele 1- Urk 2  1-7

Omdat volgende week op Urk het zeebodemtoernooi gespeeld wordt, is de wedstrijd van Nagele 1- Urk 2 van 22 juni al gespeeld op 18 juni. Tja, in Nagele wordt er dan altijd getost, dus is besloten deze wedstrijd op Urk te spelen.Wel een nadeel, omdat we nu voor de 2e keer op kunstgras moesten spelen, maar ja, de wedstrijd kon in elk geval gespeeld worden.

Johan speelde vanavond met Willem en de strijd ging in het begin redelijk gelijk op, maar Urk pakte de 1e set met 6-3 en toen de wekker na een uur ging, was de stand in de 2e set 3-1 voor Urk. Nini en Ria hadden vooral in het begin veel moeite met hun tegenstanders: na een verlies van 6-1 in de 1e set dreigde de 2e set met 6-0 verloren te worden, maar bij 5-0 ging de turbo aan en werd het 5-2, maar daarna helaas 6-2.

Er is nog een begin gemaakt aan een 3e set, en de Nini en Ria wonnen zowaar de eerste game, waarna helaas de wekker ging.

Eindstand Nagele 1- Urk 2: 1-7
Het toernooi zit er voor Nagele 1 weer op.
Er komt nog een slottoernooi op Urk, op maandag 29 juni.

15 Juni Nagele 1-Nagele 2

Afgelopen maandag  werd de 2e wedstrijd tussen Nagele 1 en 2 gespeeld. Omdat beide teams in hun competitie evenveel punten hadden, was het best wel spannend.Er werden vanavond dames- en herendubbels gespeeld.

Ed en Johan speelden tegen Alfred en Koos. Het was een pittig gevecht.De eerste set werd na lange tijd gewonnen door Nagele 1, met 7-5. In de tweede set werden ze voorbijgestreefd door Nagele 2, die 4 games wist te veroveren (Nagele 1 maar 1 game).

Bij de dames lieten Nini en Ria zich van hun goede kant zien en wisten met 6-3, 6-3 en 1-0 de overwinning naar zich toe te trekken.Eindstand Nagele 2- Nagele 1 daardoor: 4-6.

Het was een gezellige en sportieve avond, die werd afgesloten met een gezellige borrel en hapje op het terras van de kantine. O ja, beide teams voelen zich prima thuis in de B poule.

======================================================================
11 Mei tot en met 8 Juni

Als je op de site van kijkt, lijkt het alsof Maandagavond Nagele 1 vanaf 4 mei niet meer getennist heeft. Dat is niet het geval, maar de captain, die meestal de standen doorgeeft en een kort verslag doet, was op vakantie en heeft een aantal heerlijk zonnige weken achter de rug. Er werd wel degelijk getennist en dat leverde de volgende uitslagen op:

11 Mei Urk 2 Nagele 1 1-9
18 Mei Bant 1 Nagele 1 2-7
1 Juni Luttelgeest 2 Nagele 1 5-4
8 Juni Nagele 1 Luttelgeest 1 4-5

Vanaf 18 mei waren er geen mix wedstrijden meer, maar dames en heren dubbels. Nagele 1 en Nagele 2 hebben op dit moment beiden 34 punten.Aanstaande maandag spelen ze tegen elkaar, spannend dus.
Publiek is welkom.
=====================================================================

4 Mei Nagele 1-Nagele 2

Op 4 mei ontving Nagele 1 Nagele 2.In verband met de dodenherdenking werd de wedstrijd pas vanaf half 9 gespeeld, onder heerlijke weersomstandigheden.

Johan en Nini speelden tegen Koos en Josita. In het begin speelden ze de sterren van de hemel en was het al snel 6-2.Daarna kwam er wat meer weerstand en ging het gelijk op, zodat het 3-3 was, toen de wekker ging.In het andere team speelden Ria en Willem (die Ed verving) tegen Alfred en Marijke.

Hier ging de strijd in het begin gelijk op, maar nadat het 4-4 geworden was, vonden Alfred en Marijke het welletjes en stoomden door naar 6-4. Daarna bleven ze hun overmacht houden en scoorden precies op het eindsignaal 3-1.
Eindstand daardoor 4-4.

Uiteraard werd er na afloop nog even gezellig nagezeten.

27 April Luttelgeest 1-Nagele 1  7-2

Het was weer een prachtige avond om te tennissen, wel wat fris, maar verder … prima.Het team van Nagele 1 speelde vanavond uit tegen Luttelgeest, op kunstgras.Het team van Luttelgeest speelde met 1 mannelijke invalspeler.Deze zorgde er samen met zijn partner voor, dat Ed en Ria aanvankelijk gelijk op gingen met hen, maar uiteindelijk toch het onderspit delfden.De eerste set was nog 6-4 voor  Luttelgeest, maar in de 2e set ging de turbo aan en werd het 6-1 voor Luttelgeest.Er is nog aan een derde set begonnen, maar de wekker ging toen Nagele met 0-1 achter stond.

Johan speelde vanavond met Jeanine, omdat dat Nini problemen met een knie had.Zij stonden in de eerste set voor met 3-0 maar verloren daarna 6 spannende games op rij, zodat het 6-3 werd.In de tweede set  wist Luttelgeest ook de touwtjes in handen te houden, het werd 4-2.De eindstand was 7-2 voor Luttelgeest 1.Na afloop werd er uiteraard weer gezellig wat gedronken en gegeten in de mooie kantine van Luttelgeest.

20 April  Nagele 1-Luttelgeest 2  7-4

Nagele 1 speelde vanavond thuis met Luttelgeest 2 als gast.Het was weer een mooie, droge avond.Johan en Nini gingen als een speer, wonnen met 6-1, 6-3 en 3-0.Ria speelde vanavond met Ad, omdat Ed nog niet topfit was i.v.m. zijn hamstringsblessure.Het ging hier redelijk gelijk op, maar de 1e set werd gewonnen door Luttelgeest met 6-4.Toen de wekker na een uur ging, was het in de 2e set 4-4.De einduitslag was 7-4 voor Nagele.Na afloop werd er uiteraard nog even nagepraat en geborreld.

13 april  Nagele 1-Bant 1  5-4

De eerste avond van de polderavondcompetitie zit er al weer op.Nagele 1 speelt weer in poule B en heeft daar gelukkig weer wat gelijkwaardiger tegenstanders dan vorig jaar in de A poule.Op 13 april werd  er thuis gespeeld tegen Bant 1.Helaas was Ed geblesseerd en liet zich vervangen door Willem Roebert. Ria was verhinderd en werd vervangen door haar vaste vervangster Gerda Barendregt.Dit jaar is de puntentelling enigszins veranderd, bij 3 gewonnen games krijg je nu ook een punt.Johan en Nini wonnen de eerste set met 6-2 en toen de wekker na een uur ging, stond het in de 2e set 3-4.Gerda en Willem moesten er even in komen. De eerste set verloren ze met 2-6, maar de 2e set werd gewonnen met 6-4.De eindstand werd 5-4 voor Nagele 1.